Visie

Bij Natuurretraites.nl geloven we dat ieder mens in de kern een vervullend leven kan ervaren, ongeacht de situatie waarin je je bevindt.

Onze missie is je te ondersteunen bij het terugkeren naar de eigen innerlijke bron van liefde, wijsheid en kracht, om van daaruit je potentieel te leven. We bieden een unieke combinatie van natuur, ervaringsgerichte coaching en een holistische benadering; waarbij we de mens als geheel zien, als onderdeel van de natuur. Samen leven met de natuur en echt jezelf zijn is belangrijk voor je welzijn en je levensenergie.

Natuurretraites.nl helpt je om een diepe verbinding te creëren met je natuurlijke Zijn en de natuur om je heen. Zodat je gaat leven vanuit je waarden. En keuzes maakt die passen bij wie je werkelijk bent

Kernwaarden

  • Verbondenheid met de natuur en het authentieke zelf: We geloven dat de natuur een krachtige helende en transformerende werking heeft. We stemmen af op het natuurlijke ritme en de principes van de natuur.
  • Ervaringsgerichte coaching: Onze coaching richt zich op diepgaande, persoonlijke ervaringen. Je leert op een ontspannen en prettige manier wat waardevol voor je is, zodat het ook gemakkelijker is om te gaan doen.  
  • Kleine groepen: Persoonlijke aandacht en respect voor de natuur vinden we belangrijk. We willen de natuur zo min mogelijk belasten en iedereen persoonlijke ondersteuning bieden. Daarom werken we met kleine groepjes van 6 tot 8 personen.
  • Duurzame verandering:  Ons doel is dat je blijvende veranderingen realiseert. Zodat je vanuit een natuurlijke rust een vervuld leven kan gaan leiden.

De ervaring leert dat onze visie en benadering meestal een blijvende impact heeft op het leven van de deelnemers aan onze natuurretraites.

natuurretraites logo

Contact opnemen

Dankjewel voor het invullen van het evaluatieformulier

Hartelijke groet,
Johan en Helene

Dankjewel voor het invullen van het inschrijfformulier

Hartelijke groet,
Natuurretraites.nl

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor onze webinar.
We sturen binnenkort de zoomlink naar je e-mail adres.

Hartelijke groet,
Natuurretraites.nl

natuurretraites logo

Aanmelden voor Nieuwsbrief Natuurretraites.nl

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor deze natuur retraite.
We nemen snel contact met je op.

Hartelijke groet,
Natuurretraites.nl

Wat leuk dat je interesse hebt in onze retraites.
We hebben je bericht ontvangen en
zullen je op de hoogte houden.

Hartelijke groet,
Natuurretraites.nl

Wat leuk dat je interesse hebt in onze natuur retraites.
We hebben je bericht ontvangen en
zullen snel op je vraag reageren.

Hartelijke groet,
Natuurretraites.nl