Johan de Kleine

Ival Nature retreats (ival.nl): Johan de Kleine

– Eigenaar Natuurretraites.nl
– Facilitator natuurretraites
– Transformatiecoach

Als facilitator, coach en initiatiefnemer van Natuurretraites.nl zet ik mij vol passie in om jou te begeleiden in je zoektocht naar je eigen puurheid, authenticiteit en innerlijke bronnen en talenten. Meer dan een decennium lang heb ik mensen tijdens natuurretraites geholpen om hun ware zelf en de natuur te verkennen en te omarmen.

Mijn rol is die van een gids die naast je staat, terwijl je je levenspad en richting ontdekt. Met mijn persoonlijke ervaringen in diverse natuurprogramma’s, systemisch faciliteren, familie- en organisatieopstellingen, ervarings- en oplossingsgericht coachen, en Acceptance & Commitment Therapy (ACT), bied ik een unieke en authentieke begeleiding om je innerlijke kracht, bronnen en talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Deelnemers omschrijven mijn stijl als puur, empathisch, ruimte creërend, zekerheid biedend en diepgaand. Ik streef ernaar om een ervaringsgerichte verbinding tussen hoofd, hart en handen te faciliteren, waardoor je een diepere verbinding met je authentieke zelf en de natuur ervaart.

Bij Natuurretraites.nl draait het om het omarmen van je eigen natuur en het leven vanuit een zijnsgerichte benadering. Samen verkennen we wat er werkelijk in je speelt, en ontdekken we de levensenergie die voortkomt uit het in harmonie zijn met jezelf en de natuur. Door deze diepe verbinding, ontstaat er een natuurlijke levensflow, waarin je innerlijke bronnen en talenten tot bloei kunnen komen.

Het is mijn oprechte vreugde en eer om je tijdens deze retraites te ondersteunen bij het ontwikkelen en versterken van je authentieke zelf en levensenergie.

natuurretraites logo

Aanmelden nieuwsbrief Natuurretraites.nl

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor deze natuur retraite.
We nemen snel contact met je op.

Hartelijke groet,
Natuurretraites.nl

Wat leuk dat je interesse hebt in onze retraites.
We hebben je bericht ontvangen en
zullen je op de hoogte houden.

Hartelijke groet,
Natuurretraites.nl

Wat leuk dat je interesse hebt in onze natuur retraites.
We hebben je bericht ontvangen en
zullen snel op je vraag reageren.

Hartelijke groet,
Natuurretraites.nl

natuurretraites logo

Contact opnemen

of stuur een e-mail bericht: