Johan de Kleine

Ival Nature retreats (ival.nl): Johan de Kleine

– Eigenaar Natuurretraites.nl
– Facilitator natuurretraites
– Transformatiecoach

Mijn eerste natuur retraite die ik als facilitator heb begeleid was in 2009, omdat ik graag mensen coach in hun persoonlijke transformatieproces. De natuur biedt namelijk een prachtige ruimte om deze transformatie te versnellen. Dat heb ondertussen mogen ervaren bij de deelnemers (van 18-75 jaar) die ik heb gecoacht in deze jaren.

Ik werk het liefst transformationeel, systemisch en oplossingsgericht, waarbij ik gebruikmaak van ACT(verlies, rouw & trauma), opstellingen, voice dialogue en de natuurlijke ecologische principes van het Leven. 

Authenticiteit, compassievolle aandacht, ervaringsgericht leren en ontwikkelen zijn de leidende principes in mijn werk en leven.

Ondertussen ontwikkel ik mijzelf ook verder. Voor mijzelf ben ik meerdere keren de natuur in geweest, waaronder een Vision Quest (5 dagen solo zonder eten in de natuur) in Zweden en een natuurprogramma bij Native Americans. Bovendien is meditatie elke dag al meer dan 20 jaar al net zo gewoon als tandenpoetsen.

Wat mensen over mij zeggen:

Duurzame betekenisvolle resultaten vanuit realisme en bezieling

Mijn passie is mensen opnieuw hun ‘purpose’ (zingeving) te laten ervaren. Door de liefde voor zichzelf, voor de natuur en voor anderen verder te ontwikkelen. Zodat zij hun authentieke talenten met meer levensenergie inzetten voor een fijn leven en hopelijk ook voor een betere planeet en samenleving.

 

Mijn stijl van werken als facilitator en coach

  • Je mag gewoon zijn wie je bent.
    Hierdoor krijg je de ruimte om ballast uit je verleden op te ruimen. Je krijgt basisvertrouwen in jouw uniekheid. Je ontdekt de innerlijke kracht om je zelf te mogen zijn. Dit ontstaat vanuit de eenvoud, stilte en onvoorwaardelijkheid van de natuur.

  • Terug naar je eigen natuur en vertalen naar de praktijk
    Je ontdekt wat er werkelijk bij je speelt, je natuurlijke zijn en wat jou ten diepste beweegt. Dit is het startpunt om je verleden achter je te laten van je verleden. Vertrouwen op jezelf en de natuur. Dit versterkt je natuurlijke gedrag, waardoor je vanuit ‘flow’ een nieuwe praktische invulling geeft aan je dagelijkse leven en werk.

  • Ervaringsgericht verbinden van hoofd, hart en handen
    Alleen wanneer hoofd, hart en handen verbonden zijn, dan pas ontstaat blijvende verandering. Op retraites krijg je allerlei oefeningen aangeboden die hierop gericht zijn. Zoals meditaties, zelfcompassie, stilte, solo-tijd, opstellingen, groepsdialogen en ervaringsgerichte (natuur)oefeningen.
 
 
 

Naast deze natuur retraites, werk ik ook als coach, adviseur en interim-manager vanuit Leading Transformations voor organisaties, teams en leidinggevenden. En als coach vanuit Ontmoeten.Nu, waar je leert om gewoon te ‘ZIJN’ in het Nu, zonder iets te moeten.

Dankjewel voor het invullen van het inschrijfformulier

Hartelijke groet,
Natuurretraites.nl

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor onze webinar.
We sturen binnenkort de zoomlink naar je e-mail adres.

Hartelijke groet,
Natuurretraites.nl

natuurretraites logo

Aanmelden voor Nieuwsbrief Natuurretraites.nl

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor deze natuur retraite.
We nemen snel contact met je op.

Hartelijke groet,
Natuurretraites.nl

Wat leuk dat je interesse hebt in onze retraites.
We hebben je bericht ontvangen en
zullen je op de hoogte houden.

Hartelijke groet,
Natuurretraites.nl

Wat leuk dat je interesse hebt in onze natuur retraites.
We hebben je bericht ontvangen en
zullen snel op je vraag reageren.

Hartelijke groet,
Natuurretraites.nl

natuurretraites logo

Contact opnemen